معرفی

CRM (مدیریت ارتباط با مشتری) چیست؟

مدیریت ارتباط با مشتری یا Customer Relationship Management یک استراتژی اجرایی گسترده می باشد که مدیران سازمان را درتعامل با مشتریان و چشم اندازهای فروش، بازاریابی و خدمات مشتریان حمایت می کند. CRM راه حل هایی در رابطه با کسب اطلاعات از مشتریان را نیز ارایه می دهد. همچنین یکی از قابلیت های مهم CRM سازمان دهی و همگام سازی فرآیند های کسب و کار سازمانی می باشد.

CRM یک سیستم اطلاعاتی یکپارچه است که در جهت گردآوری، برنامه ریزی ،زمان بندی و کنترل فعالیت های قبل و بعد از فروش سازمان با هدف توانمند سازی مشتریان جهت تعامل با سازمان ها از طریق ابزارهای متعددی چون وب،تلفن و غیره به کار می رود.

با توجه به موارد فوق هدف کلی CRM ، مدیریت ارتباط با مشتری، جذب مشتری، کسب مشتریان جدید و پرورش آنها، به منظور ایجاد وفاداری مشتریان نسبت به سازمان می باشد. بنابراین مدیریت و ارزش نهادن به روابط با مشتری برای اجرای این استراتژی حیاتی میباشد. و می توان گفت یک سیستم یکپارچه سازی اطلاعات است که برای برنامه ریزی،زمان بندی،کنترل فعالیت ها طراحی شده است. CRM به دنبال بالا بردن رضایت مشتری و حداکثر کردن سود سازمان است که این امر در دراز مدت حاصل می شود.

راه حل مایکروسافت برای مدیریت ارتباط با مشتریان :

شرکت مایکروسافت جهت برآورده ساختن نیازهای سازمان ها د رجهت مدیریت و تعامل ارتباط با مشتری، ابزار فدرتمند داینامیکس CRM را در سال 2003 روانه بازار کرد. این محصول قدرتمند مجموعه ای غنی، از قابلیتهای فروش، بازاریابی، پشتیبانی مشتریان و برنامه ریزی منابع و تقریبا در تمام زمینه ی کسب و کار سازمان را ارائه و بهبود می بخشد.

شما هدف سازمان خود را مشخص کنید تا مایکروسافت داینامیکس سی آر ام راه رسیدن به هدف را هموار کند.

داینامیکس سی آر ام به علت توجه به سه قسمت مهم مدیریت  – ارتباطات – مشتری این توانایی را دارد تا کسب و کار شما را رونق بخشد و سود شما را به حداکثر برساند.

یافتن مشتری، راضی نگه داشتن مشتری ، حفظ روابط با مشتری از اهداف سی آر ام مایکروسافت است. این نرم افزار به علت طراحی فوق العاده و استثنایی، جای خود را بین همه ی شرکت ها باز کرده و همچنین به بیش از 40 زبان دنیا ترجمه شده است.

CRM به علت توجه به فاکتورهای مهم سازمان در حوزه فروش و بازاریابی، خدمات و پشتیبانی توانسته است جایگاه ویژه ای در روندی مدیریت مشتریان سازمان ایجاد کند. این حوزه ها عبارتند از :

فروش: به مدیر فروش این امکان را می دهد تا در این قسمت کارآمد عمل کند. (با استفاده از این سیستم شما می توانید یک قسمت مالی مناسب برای فروش محصولات خود راه اندازی کنید.

بازاریابی: بخش بازاریابی می تواند اطلاعات جمع آوری شده را در راستای بدست آوردن بازار استفاده کند.(زمان و هزینه از منابع با ارزش سازمان ها می باشند ،Microsoft Dynamic CRM با مدیریت بودجه، زمان بندی، تجزیه و تحلیل توسعه برای افزایش سود و کارایی بازاریابی کسب وکار شما تلاش می کند.)

خدمات و پشتیبانی: قدرت بیشتری برای روابط شما با مشتریان را فراهم می کند.(شما به کمک سی آر ام مایکروسافت می توانید ارزش بیشتری به مشتری بدهید . وقتی شما به همه ی اطلاعات مشتریان دسترسی داشته باشید می توانند مانند همکار شما نسبت به مسایل و مشکلات واکنش نشان دهند و حتی در حل آن به شما کمک کنند همانطور که این کار از شما انتظار می رود.

فرآیندهای کاری: فرآیند کسب و کار شما را بهبود می بخشد.)گردش کار در داینامیکس سی آر ام به نحوی طراحی شده است که به شما این اجازه را می دهد تا یک فرآیند کسب و کار قدرتمند ایجاد کنید.

گزارشات تحلیلی: کمک می کند تا اطلاعات بدست آمده را درست جهت دهی کنید.(شما با دسترسی آسان به اطلاعات مشتریان می توانید زمان واقعی ارایه داده ها را ،با رسم فلوچارت و Excel آنها را تحلیل کنید.دامنه ی این تحلیل بسیار گسترده است،به عنوان مثال می تواند شامل گزارش عملکرد کارشناس فروش،محصولات فروخته شده و برنامه هایی که برای سازمان تدبیر شده است را پوشش دهد و یک گزارش کامل و جامع در اختیار مدیر قرار دهد تا بتواند تصمیم مناسب را اتخاذ کند.)

 قابلیت های Microsoft Dynamic CRM

  • انعطاف پذیری CRM برای بسیاری از سازمان ها جالب است زیرا می توانند آن را طبق انتطاراتی که از این نرم افزار دارید آن را پیاده سازی کنند.
  • ارتباط مستقیم با Outlook می تواند به جلب رضایت مشتری و تسریع شدن کارها به شما کمک کند.
  • داینامیکس سی ار ام با یکپارچه کردن اطلاعات به دست آمده از پنج مهارت می تواند کسب و کار شما را رونق ببخشد.
  • داشبورد مدیریتی: داشبوررد گزینه ی دیگری برای فراهم کردن گزارش مشاهده ی مشتری به شکل گرافیکی می باشد و همچنین زمان واقعی ارایه داده ها را با استفاده از نمودار نمایش می دهد.
  • استفاده آسان: این نرم افزار مانند سایر محصولات مایکروسافت از نظر ظاهر و جلوه برای کاربران آشنا می باشد و آنها می توانند با این محصول جدید ارتباط برقرار کنند.
  • انعطاف پذیری: اینکه سازمان شما چقدر پیچیده یا در چندین سطوح متفاوت باشد، مهم نیست.داینامیکس سی آر ام 2016 یا 365 این ویژگی را دارد تا مطابق پیشنهاد شما پیکربندی شود.
  • یکپارچه سازی: بیشتر افراد دوست دارند با نرم افزارهایی کار کنند که برای آنها مبهم نبوده و از کارکردن با آن لذت ببرند. قابلیت یکپارچه شدن سی ار ام 365 با محصولاتی از همین شرکت مانند Outlook و برنامه های Office و SharePoint 2019 برای سازمان ها به دلیل این آشنایی جالب می باشد . همچنین CRM 2016 امکان یکپارچگی با محصول فرآیند ساز نینتکس را نیز دارا میباشد و کاربران سازمان به راحتی میتوانند اطلاعات مشتریان را از طریق SharePoint ثبت، ویرایش، حذف و یا بروزرسانی کنند.
  • قابلیت اطمینان: با قدرت عمل می کند، به دلیل ارایه راه حل های مفید برای کسب و کار شما می توانید به این محصول اعتماد کنید و موفقیت شما را در بلند مدت تضمین می کند.

ما می توانیم طیف وسیعی از خدمات مشاوره و پیاده سازی سی آر ام 2016 یا 365 مایکروسافت برای حمایت از نیازهای کسب و کار شما ارایه دهیم و از نصب تا اجرای صحیح آن در سازمان شما را حمایت می کنیم و طی مشاوره ای که با شما خواهیم داشت بررسی می کنیم که آیا سازمان شما به CRM نیاز دارد یا خیر؟

جهت دریافت مشاوره با ما تماس بگیرید.